Dit fotoproto is door ons gemonteerd op de door u gewenste locatie. Ons montageteam heeft minder dan 4 uur nodig om de draaitafel van 2,5 meter te installeren. Na het aanleveren van het fotoproto gaan we met een stofzuiger door de studio en kun je gelijk beginnen met fotograferen. Waar nodig en indien gewenst geven we je veel tips en tricks voor het beste resultaat!

Draaibare Snede Ø2,5m

Uiteraard kunnen wij de draaitafel op uw gewenste locatie monteren, maar het is ook mogelijk om de opbouw zelf uit te voeren. Hierdoor bespaart u installatiekosten. Deze draaischijf is onder andere de beste oplossing voor motorproblemen met een monteur in dienst. Eenvoudig te monteren kit wordt geleverd op een pallet. Complexe taken, zoals het monteren en tappen van lagerblokken, zijn standaard in onze werkplaats. Daarom zijn de onderdelen al helemaal klaar. Door de onderdelen handmatig in elkaar te zetten, creëer je in minder dan 4 uur je eigen draaitafel. Door de draaitafel zelf in elkaar te zetten, bespaart u flink wat kosten. Wilt u de montage van de draaitafel aan ons uitbesteden, dan is dat zeker geen probleem.

Moto Proto

Onze draaitafel van 2,5 meter noemen we Moto Proto. De oppervlaktediameter van deze draaitafel voor motorfietsen is 2,5 meter. Onze draaitafel is extreem vlak en heeft een hoogte van 51 mm. Rondom de draaitafel zit een “helling” zodat je gemakkelijk met de fiets op de draaitafel kunt rijden. De geringe hoogte van onze draaitafel heeft zeker geen invloed op het laadvermogen. Het normale draagvermogen van een draaitafel van 2,5 m is 1600 kg! Het slanke ontwerp zorgt er ook voor dat de draaitafel niet naar de grond zakt of verankert. Dit is een groot voordeel voor ruimtes met vloerverwarming.

Specificatie Draaitafel 2.5m:

Breed plateau: 2,5 meter doorsnee

Ultraplat ontwerp: 51 mm hoogte

Sterk ontwerp: draagvermogen 1600 kg

360 graden beeld in minder dan 5 minuten

Laag energieverbruik 230 volt en maximaal 500 watt

Constructie proces

De montage van de draaitafel verzorgen wij voor u. De prijs van deze draaitafel is standaard inclusief montage! We komen op date met twee personen. Gemiddeld duurt het proces van afwerking met 2 personen minder dan 4 uur. Na installatie krijgt u een korte beschrijving van het systeem. Wil je de draaitafel zelf monteren, dan krijg je van ons korting om hem te repareren!

Milieueisen

Er moet een 230 volt stopcontact in de buurt zijn dat 500 watt kan leveren.

Het oppervlak moet vlak zijn.

Beschikbare oppervlakken dienen minimaal 2,6 meter breed en diep te zijn.

Voor de beste plek voor de draaitafel raden we altijd aan om 3 × 3 meter of meer te sparen.

Deze draaitafel kan alleen voor meer dan motorfietsen worden gebruikt, zoals het draaien van meubels, vraag je? Blijf in contact.

Voor vragen over detachering in het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

 

Volledige Studio Voor Motorfotografie

Bent u naast draaitafels voor motoren op zoek naar een complete fotostudio? Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden. Laat ons weten wat je wensen zijn en we gaan met je in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de studio aanbieden. Van basisverlichting tot het volledig automatisch genereren van 360 graden beelden. De mogelijkheden zijn eindeloos!