FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator FCP_WCS_AD-7.4 Dumps

0
7

FCP_WCS_AD-7.4 FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator is one of the core exams for Fortinet Certified Professional – Public Cloud Security certification track. In order to adequately prepare for this crucial examination, Passcert provides the latest FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator FCP_WCS_AD-7.4 Dumps that have been meticulously curated to equip you with the knowledge and skills necessary to not only pass the exam but excel at it. Upon successful completion of the FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator exam, you’ll be able to authenticate your skills in Public Cloud Security, thereby enhancing your professional credibility. We strongly recommend preparing for the examination using our FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator FCP_WCS_AD-7.4 Dumps, as they are a dependable and efficient resource designed with your success in mind.

FCP - AWS Cloud Security 7.4 Administrator FCP_WCS_AD-7.4 Dumps

FCP in Public Cloud Security Certification

The FCP in Public Cloud Security certifications validates your ability to secure cloud applications by deploying, managing, and monitoring Fortinet public cloud products. This curriculum will cover the day-to-day tasks related to Fortinet public cloud devices and VMs. We recommend this certification for cybersecurity professionals who require the expertise needed to deploy, manage, and analyze Fortinet public security devices and VMs. To obtain the FCP in Public Cloud Security certification, you must pass one core exam and one elective exam no more than two years apart. The certification will be active for two years from the date of the second exam.

Core Exams

NSE 6 Cloud Security for AWS / FCP – AWS Cloud Security Administrator

NSE 6 Cloud Security for Azure / FCP – Azure Cloud Security Administrator

Elective Exams

NSE 4 FortiOS / FCP FortiGate Administrator

NSE 6 FortiMail

NSE 6 FortiWeb / FCP FortiWeb Administrator

FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator

The FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator exam evaluates your knowledge of, and expertise with, Fortinet solutions in public cloud network environments based on AWS. The exam tests applied knowledge of the configuration and administration of Fortinet security solutions in AWS, and includes deployment and management tasks, configuration extracts, and troubleshooting scenarios. The FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator exam is intended for network and security professionals who are responsible for the configuration and administration of an AWS public cloud security infrastructure composed of one or more Fortinet solutions. This exam is part of the Fortinet Certified Professional – Public Cloud Security certification track. This certification validates your ability to secure cloud applications by deploying, managing, and monitoring Fortinet public cloud products.

Exam Details

Exam name:FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator

Exam series:FCP_WCS_AD-7.4

Time allowed:70 minutes

Exam questions:35 multiple-choice questions

Scoring Pass or fail. A score report is available from your Pearson VUE account.

Language:English

Product version:FortiOS 7.4

Exam Topics

Successful candidates have applied knowledge and skills in the following areas and tasks:

Public cloud fundamentals

Explain AWS public cloud concepts

Identify Fortinet solutions to secure the cloud

AWS components

Identify AWS networking components

Apply AWS security components

Describe traffic flow in AWS

Fortinet product deployment

Integrate Fortinet solutions in AWS

Deploy WAF in AWS

High availability

Deploy HA in AWS

Configure HA using Fortinet CloudFormation templates

Load balancers and FortiCNF

Compare load balancer types in AWS

Deploy FortiGate CNF

Share FCP – AWS Cloud Security 7.4 Administrator FCP_WCS_AD-7.4 Free Dumps

1. A customer has deployed FortiGate Cloud-Native Firewall (CNF).

Which two statements are correct about policy sets? (Choose two.)

A.There is an implicit deny rule at the bottom of the policy set.

B.The policy set must be manually synchronized to the CNF instance each time it is modified.

C.A new policy set is created with each deployed CNF instance.

D.Multiple policy sets can be applied to a single CNF instance.

Answer: A, C

2. Your company deployed a FortiSandbox for AWS.

Which statement is correct about FortiSandbox for AWS?

A.FortiSandbox for AWS comes as a hybrid solution. The FortiSandbox manager is installed on-premises and analyzes the results of the sandboxing process received from AWS EC2 instances.

B.The FortiSandbox manager is installed on the AWS platform and analyzes the results of the sandboxing process received from on-premises Windows instances.

C.FortiSandbox for AWS does not need more resources because it performs only management and analysis tasks.

D.FortiSandbox deploys new EC2 instances with the custom Windows and Linux VMs, then it sends malware, runs it, and captures the results for analysis.

Answer: D

3. Your customers have been reporting slow response times when accessing your web application.

What are two possible ways to increase response times from web servers protected by FortiWeb Cloud? (Choose two.)

A.Deploy FortiWeb Cloud in the same region where your web application is being hosted.

B.Enable a content delivery network

C.Modify DNS entries to directly point to your web server.

D.Disable WAF functionality.

Answer: A, B

4. You need to deploy a new Windows server in AWS to offload web traffic from an existing web server in a different availability zone.

According to the AWS shared responsibility model, what three actions must you take to secure the new EC2 instance? (Choose three.)

A.Update software on the instance.

B.Change the existing elastic load balancer (ELB) to a gateway load balancer

C.Configure security groups.

D.Manage the operating system on the instance.

E.Move all web servers into the same availability zone.

Answer: A, C, D

5. Your organization is deciding between deploying FortiWeb VM or Fortinet Managed Rules for AWS WAF.

What are two benefits of choosing FortiWeb VM? (Choose two.)

A.Only pay for what is used.

B.Up-to-date WAF signatures powered by FortiGuard.

C.Zero-day protection.

D.Advanced WAF functionality.

Answer: C, D

6. Your customers have been reporting slow response times when accessing your web application.

What are two possible ways to increase response times from web servers protected by FortiWeb Cloud? (Choose two.)

Your customers have been reporting slow response times when accessing your web application.

What are two possible ways to increase response times from web servers protected by FortiWeb Cloud? (Choose two.)

A.Deploy FortiWeb Cloud in the same region where your web application is beinghosted.

B.Enable a content delivery network

C.Modify DNS entries to directly point to your web server.

D.Disable WAF functionality.

Answer: A, B

7. Your organization is deciding between deploying an active-active (A-A) or active-passive (A-P) FortiGate high availability (HA) cluster in AWS cloud.

Which two statements are true about A-A clusters compared to A-P clusters? (Choose two.)

A.For A-A clusters, FortiGate must perform SNAT inbound to ensure symmetric traffic flow.

B.A-A clusters rely on API calls forsfailovers.

C.A-A clusters always require a load balancer.

D.A-A clusters can use a software-defined network (SDN) to perform a failover.

Answer: A, C

8. What is a drawback of deploying a FortiWeb VM inside a virtual public cloud (VPC) compared to FortiWeb Cloud?

A.It is unable to support web applications from OWASP Top 10 threats.

B.It does not support zero-day protection.

C.It is slower than FortiWeb Cloud to apply advanced WAF protection.

D.Only applications going through the VPC are protected.

Answer: D

9. An administrator wants to deploy a solution to automatically create firewall rules on FortiGate to accelerate time-to-protection for threats.

Which AWS service can be integrated with FortiGate to accomplish this?

A.AWS Firewall Manager

B.AWS network access control list

C.SDN Connector for AWS

D.AWS GuardDuty

Answer: D

10. An administrator is adding a web application to be protected by FortiWeb Cloud.

Which two steps are necessary to successfully onboard the application? (Choose two.)

A.Wait for the EC2 instance to be created.

B.Provide a web application name.

C.Create DNS records in the domain server that hosts the application.

D.Enable a content delivery network (CDN) in the same region where your application is located.

Answer: B, C