FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect FCSS_ADA_AR-6.7 Dumps

0
11

FCSS_ADA_AR-6.7 FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect is one of the elective exams to earn FCSS in Security Operations Certification. Passcert provides FCSS_ADA_AR-6.7 FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect Dumps to help you best prepare for your upcoming test. These dumps are designed to offer you practical experience and allow you to understand the test structure, giving you a comprehensive understanding of the exam. With Passcert FCSS_ADA_AR-6.7 FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect Dumps, you can practice online conveniently, increasing your chances of passing your test on the first try.

FCSS - Advanced Analytics 6.7 Architect FCSS_ADA_AR-6.7 Dumps

FCSS in Security Operations Certification

The FCSS in Security Operations certification validates your ability to design, administer, monitor, and troubleshoot Fortinet security operations solutions. This curriculum covers security operations infrastructures using advanced Fortinet solutions. We recommend this certification for cybersecurity professionals who require the expertise needed to design, manage, support, and analyze advanced Fortinet security operations solutions. To obtain the FCSS in Security Operations certification, you must pass one elective exam. The certification will be active for two years.

Elective Exams

FCSS – Advanced Analytics Architect 

FCSS – Security Operations Analyst

FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect

The FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect exam evaluates your knowledge of, and expertise with, FortiSIEM and FortiSOAR devices in SOC or MSSP environments. The exam tests applied knowledge of FortiSIEM configuration, and operation, and includes operational scenarios, incident analysis, integration with FortiSOAR, and troubleshooting scenarios. The FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect exam is intended for network and security professionals responsible for the management, configuration, administration, and monitoring of FortiSIEM devices, and integration of FortiSOAR and FortiSIEM in an enterprise or service provider deployment used to monitor and secure the networks of a customer’s organization.

Exam Details

Exam name: FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect

Exam series: FCSS_ADA_AR-6.7

Time allowed: 70 minutes

Exam questions: 35 multiple-choice questions

Scoring Pass or fail. A score report is available from your Pearson VUE account

Language: English

Product version: FortiSIEM 6.3, FortiSOAR 7.3

Exam Topics

Successful candidates have applied knowledge and skills in the following areas and tasks:

Multi-Tenancy SOC Solution for MSSP

Describe multi-tenancy solutions for SOC environments

Define and deploy collectors and agents

Install and manage FortiSIEM Windows and Linux agents

FortiSIEM Rules and Analytics

Explain FortiSIEM rule processing

Construct FortiSIEM rules

Configure advanced nested queries and lookup tables

FortiSIEM Baseline and UEBA

Explain FortiSIEM baseline and profile reports

Construct FortiSIEM baseline rules

Explain UEBA on FortiSIEM

Conditions and Remediation

Remediate incidents on FortiSIEM both manually and automatically

Remediate incidents through FortiSOAR

Share FCSS – Advanced Analytics 6.7 Architect FCSS_ADA_AR-6.7 Free Dumps

1. What is the primary purpose of remediation in FortiSIEM?

A. To add new users to the network

B. To address and resolve detected security incidents

C. To upgrade the FortiSIEM software

D. To change the visual theme of the FortiSIEM interface

Answer: B

2. Which are key considerations when installing FortiSIEM agents on diverse operating systems?

A. Verifying proper communication between the agent and the collector.

B. Ensuring ample storage space on the device.

C. Checking system compatibility and prerequisites.

D. Validating the latest version of the web browser.

Answer: AC

3. How can FortiSIEM baseline and profile reports assist in enhancing security?

A. By highlighting deviations from established norms

B. By detailing the software version details of network devices

C. By providing insights into potential areas of vulnerability

D. By generating a list of user passwords for verification purposes

Answer: AC

4. Multi-tenancy solutions for SOC environments primarily serve to:

A. Allow multiple clients to share a single application instance.

B. Enable faster boot times for SOC servers.

C. Streamline antivirus scans in the environment.

D. Deploy agents at a faster rate.

Answer: A

5. How can you invoke an integration policy on FortiSIEM rules?

A. Through Notification Policy settings

B. Through Incident Notification settings

C. Through remediation scripts

D. Through External Authentication settings

Answer: A

6. Which of the following is crucial when defining and deploying collectors and agents in a SOC environment?

A. Ensuring high-speed internet connectivity.

B. Managing software licenses effectively.

C. Ensuring compatibility with the target system.

D. Coordinating with the software vendor for updates.

Answer: C

7. How does FortiSOAR improve incident response times?

A. By automatically applying security patches

B. By coordinating and orchestrating multiple security tools

C. By triggering automated workflows in response to specific incident patterns

D. By facilitating video conferences with security vendors

Answer: BC

8. In the context of Clear Conditions and Remediation, which advantage does automation provide?

A. Introducing more complex incidents for training purposes

B. Reducing response times to incidents and minimizing potential damage

C. Increasing the frequency of software updates

D. Changing user access permissions based on their job roles

Answer: B

9. What is the primary function of FortiSIEM rule processing?

A. To organize logs by timestamp

B. To determine the actions to take based on observed events

C. To archive older log entries for storage

D. To ensure smooth communication between FortiSIEM components

Answer: B

10. How can you empower SOC by deploying FortiSOAR? (Choose three.)

A. Aggregate logs from distributed systems

B. Collaborative knowledge sharing

C. Baseline user and traffic behavior

D. Reduce human error

E. Address analyst skills gap

Answer: BDE