Home General NetApp NCIE-Data Protection NS0-528 Dumps

NetApp NCIE-Data Protection NS0-528 Dumps

0
5

The NS0-528 NetApp Certified Implementation Engineer—Data Protection exam is a popular and highly recognized certification in the field of NetApp Data Protection. It has effectively replaced the now-retired NS0-527 exam. Before you can attempt the NS0-528 exam, it’s important to first achieve the NCDA Certification. Passcert offers the latest NetApp NCIE-Data Protection NS0-528 Dumps to assist you in your preparation for the exam. Our comprehensive study materials have been specifically designed to guide you on your journey to success in the NetApp Implementation Engineer Data Protection Specialist exam. If you diligently go through our NetApp NCIE-Data Protection NS0-528 Dumps, you will be well-equipped to achieve the best results in your certification exam.

NetApp NCIE-Data Protection NS0-528 Dumps Replacement of NS0-527 Exam

NetApp Certified Implementation Engineer—Data Protection NS0-528

The NetApp Certified Implementation Engineer–Data Protection exam tests the candidate’s skills, knowledge, and capabilities in NetApp? data protection solutions, assessment of customer data storage requirements, as well as the implementation of backup and disaster recovery solutions. Candidates should have six to twelve months of experience with: NetApp ONTAP replication technologies, planning, implementing and administering NetApp data protection and recovery solutions.Candidates must first achieve the NetApp Certified Data Administrator (NCDA) certification.

Pass the NetApp Certified Implementation Engineer – Data Protection exam to stay ahead of the technology curve. Those that achieve this certification have validation of their skills, knowledge, and capabilities in NetApp data protection solutions, assessment of customer data storage requirements, as well as the implementation of backup and disaster recovery solutions.

NS0-528 Exam Domains

Domain 1. Data Protection Solutions

Data protection solutions

Design documentation solutions

Solution dependencies

Domain 2. NetApp ONTAP Core Data Protection Features

Data protection or data redundancy on an ONTAP system

Data efficiencies as they relate to data protection

Deploy data protection solutions in a hybrid cloud

Domain 3. NetApp Data Protection Software

Deploy NetApp data protection software

Administer NetApp data protection software

Data protection solutions for Kubernetes applications

Domain 4. NetApp ONTAP Business Continuity Solutions

SnapMirror active sync

SVM-DR operations

Domain 5. Troubleshooting and Testing

Troubleshoot data protection configurations

Disaster Recovery procedures

Data restore procedures

Share NetApp Certified Implementation Engineer—Data Protection NS0-528 Free Dumps

1. Your customer wants to ensure that the SnapMirror relationships are easily managed in a bidirectional, multi-cluster environment. Which version of clustered Data ONTAP would you recommend?

A. clustered Data ONTAP 9.1

B. clustered Data ONTAP 8.2.3

C. clustered Data ONTAP 8.3

D. clustered Data ONTAP 8.1.4

Answer: A

2. Which two cloud providers allow you to provision Cloud Volumes ONTAP as aSnapMirror destination?

A. DigitalOcean

B. Azure

C. RackSpace

D. AWS

Answer: B, D

3. A volume has been filled completely by active data and Snapshot copies. What must you do to make the volume writable again?

A. Modify the Snapshot reserve.

B. Delete enough Snapshot copies until space is available.

C. Delete any SnapMirror relationships.

D. Delete files in the active file system.

Answer: B

4. A customer has deployed OnCommand Unified Manager and wants to use it to manage their data protection relationships within their NetApp storage infrastructure. In this scenario, which additional component must be deployed to satisfy this requirement?

A. OnCommand Workflow Automation

B. NetApp SnapCenter

C. OnCommand System Manager

D. OnCommand Cloud Manager

Answer: A

5. You want to conserve disk space in your SnapVault destinations. You enable storage efficiency on each of the secondary volumes. Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. Storage efficiency can be enabled on the secondary volume and SnapVault will manage the schedule.

B. Storage efficiency can be enabled on the secondary volume, but a manual schedule will need to be assigned.

C. If storage efficiency is enabled on the primary volume, it will be preserved on the secondary volume.

D. SnapVault implicitly uses storage efficiency.

Answer: A, C

6. When creating a new workflow in OnCommand Workflow Automation, what is the correct order to apply commands in your new workflow?

A. largest to smallest

B. alphabetically A-to-Z

C. left to right, top to bottom

D. numerically 1-to-999

Answer: C

7. What are two NetApp data protection solutions? (Choose two.)

A. SnapVault

B. TimeFinder

C. SnapMirror

D. RecoverPoint

Answer: A, C

8. You are maintaining a 4-node MetroCluster. How are the high-availability interconnects cabled?

A. High-availability interconects between the nodes are not needed.

B. Each high-availability pair controller is cabled to its localpartner.

C. High-availability interconnects are only needed for the remote connections between the nodes.

D. High-availability interconnects are cabled both locally and remotely between the nodes.

Answer: C

9. Which technology uses synchronous replication?

A. SVM DR

B. FabricPool

C. MetroCluster mirrored aggregate

D. SnapMirror XDP

Answer: D

10. A storage system is running low on space, and you enable a Snapshot autodelete policy on a volume. You need to replicate Snapshot copies to another storage system before they are deleted. Which two SnapMirror policies would retain the deleted Snapshot copies? (Choose two.)

A. MirrorLatest

B. MirrorAndVault

C. XDPDefault

D. MirrorAllSnapshots

Answer: B, D