Safari Heat nyerőgép áttekintés

0
175

A Safari Heat nyerőgép a neves fejlesztő Playtech egyik legnépszerűbb játéka. A nyerőgép 2014-es megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében. Ennek oka a vonzó vadon élő állatok témája és látványos grafikája, a felhasználóbarát és világos kezelőfelület, valamint a játékfunkciók sokfélesége. Ezenkívül a különböző pénzügyi kapacitással rendelkező játékosok érdeklődése a tétek széles skálájának köszönhető. Mindez kiegészíti a magas hozam (RTP – 96,2%) és a közepes volatilitás optimális kombinációját a szerencsejátékosok számára. 

How to play Safari Heat

A nyerőgép játéktere a manapság legelterjedtebb 5×3-as formátumban készült. A játékosok akár 15 aktív vonalat is választhatnak, az érmeértéket 0,01-0,5 között állíthatják be, a tét nagysága pedig 0,01-0,1 érmétől 0,1 érméig terjedhet vonalanként. A maximális tét egy speciális, egy kattintással elérhető gombbal választható ki. Az automatikus játékmód egy előre beállított számú pörgetés kiválasztásával érhető el. Az automatikus pörgetések szünetelnek nyereménykör esetén is.

A főjáték során vagy a bónuszkör végén kapott minden kifizetést növelhet a kockázati játékban. A játékot piros/fekete formátumban játsszák. A játékosnak 5 próbálkozása van, hogy kitalálja a kártyák színét. Minden sikeres próbálkozás megduplázza a megnyert összeget. Így az öt sikeres próbálkozás maximális szorzója 32x.

A Wild Safari nyerőgép szimbólumai

A nyerőgép alapszimbólumkészlete hat kártyából és öt tematikus képből áll. Az azonos játékkártyák kombinációi a kilenctől az ászig 2 és 150 közötti tétet nyernek soronként valódi pénzes játék. A flamingó, bölény, zebra, orrszarvú és elefánt képeivel 2 és 750 ilyen fogadást lehet nyerni. A Wild jelenléte egy nyerő kombinációban megduplázza a nyereményt.

Scatter

Egy magányos fa a felkelő nap előtt szóróként működik. Ez a szimbólum akkor fizet, ha a játékmező bármelyik helyén kettő vagy annál több szimbólum jelenik meg. A scatterek számától függően a nyeremények összege 2, 5, 20 vagy 500 tét. Ezen kívül, ha a játéktéren egyszerre három vagy több ilyen szimbólum jelenik meg, a játékos ingyenes pörgetéseket kap.

Wild

Az oroszlán a Safari Heat legértékesebb szimbóluma. Öt ilyen szimbólum kombinációja vonalanként 10 000 tétet nyer. Továbbá a vadállatok királya a Vadon szerepét tölti be. A Scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesít. Ha a Wild más szimbólumokkal együtt szerepel egy nyerő kombinációban, megduplázza a nyereményt.

Nyerő vonalak

A nyerőgépben a Roast Safari 1 és 15 aktív vonal között választhat. A nyerő kombinációk a balról jobbra haladó szimbólumok párosításával jönnek létre a bal szélső tárcsán. Ha egy aktív vonalon több nyerő kombináció is egybeesik, csak a legdrágább kombináció fizet.

Safari Heat nyerőgép bónusz kör

A nyerőgépes nyereményjáték 15 ingyenes pörgetésből áll. Az ingyenes pörgetések során három vagy több scatter ismétlődő gurítása további 15-öt ad. A bónuszon a nyerő kombinációk nyereményeire 3x-os szorzót alkalmazunk. A játék gyakran több újrajátszással járó ingyenes pörgetéseket eredményez, ami még vonzóbbá teszi a meredek scatterek rajongói számára.

Kapcsolódó források:

Riches of India nyerőgép áttekintés
Roller Coaster nyerőgép áttekintés
Sakura Fortune nyerőgép áttekintés
Royal Treasures nyerőgép áttekintés